May 15, 2012

Aku dan mereka (1)

Assalamualaikum :)

Hmm, sitot kalau ngan membe2, memang macam-macamlah yang kitorang buat.

# The MACAM-MACAM in our conversations ..

Ni dialog kalau sitot and kawan2 nak gi sesuatu tempat seperti library,atm, cafe,etc..




*[update] Haha..ada yang tak faham lahh dialog kat atas nii.. ni sitot and kawan2 punye joke sesame sendiri je.. mungkin orang lain tak faham ape yang cube disampaikan kat atas nii..kitorang je kot yang faham.. maaf yeh..hehehe..


14 comments:

miza kimbum said...

apa mksdnye ni sitot? tak dapat la...erkk

SITOT said...

miza kimbum .. hahaha.. sori2 lupe pulak nak mention.. ni style sitot and kawan2 bercakap bile nak gi sesuatu tempat..biaselah bile ade geng tuu, mesti ade care tersendiri nak bercakap tuu..kan..peace

AZRUL AZMI said...

hahaha... selalu jugak dengar kawan-kawan cakap macam tu...

mula2 dengar macam apa bende diorang nie...

lepas tu, dah biasa dah... kadang terikut2 plak... hehehe...

:atynhanEey: said...

kih3 .. teringat time sembang-sembang n kawan2 dulu . lebih kurang mcm sitot la jugak .. lawak ntah papew . kih3 . tapi ttp best . kan3 ..

faiz fakhirin said...

errrr....apakah kisah disebalik kejadian ini?

faiz fakhirin said...

errrr....apakah kisah disebalik kejadian ini?

Muhammad Adam bin Roslan said...

hha.. faham2.. lawak la :D

Liza Razak said...

lawak betul la korang ni :D

Selendang Merah said...

ha ha ha..maksudnya cuba ulang benda yg sama kan? he he he

Jaja Azhar said...

Haha funny ^^

SITOT said...

Azrul Azmi .. seb bek penah dengar..hhaa

Atynhanee .. haha ntah pape je kan3 :DD

faiz fakhirin .. haha tak faham lah tuu..

SITOT said...

adam .. yeay seb bek adam faham..hahahh

liza .. hehe.. besee.. hee

selendang merah .. haa yup2 :D

Jaja .. just for fun !!

zafira othman. said...

lah, entry pasal ni ke, ehh takde lah pasal tu. haha :P nak try.

SITOT said...

zafira .. hahahaha!