May 3, 2012

Ukhuwah

Assalam ! Hmm, rasenye sejak aku jarang menguruskan blog ni, makin hilang le rakan2 blogger aku yang dulu.. isk3 :'( ~mcm rmai je kwn aku..hehe..~ Dua tiga kucing berlari, mana nak sama si kucing belang..Dua tiga boleh ku cari, mana nak sama si dia seorang.. HEHE..

Hmm, kat matrik tu kawan memang ramai.. kawan lama, kawan baru.. kawan kepada kawan lama, kawan kepada kawan baru.. huhuii.. Tapi aku bet la mostly dyorang ni memang akan rapat dengan classmate.. sebabnye, everyday akan bersama.. Nak gi bilik tutor, lecture hall, library, cafe, cubical, hep, atm, makmal, minimart, double a, and mane2 lah kan.. banyak gi ngan classmates..


Ni classmates akuu..wee~ nina,tasha,ecah,tasnim,huda,zaza,rara,qila,anis,aisyah,fara,fiqah
ila,haikal,afham,fendi,salim,dhiya,amin,hafiz,jannah, 5M1S4A.. Mula2 Saleem ketua,then pindah gi MAS, digantikan dgn Dhiya,n penolong selamanye Rara.. Kelas kitorang ni xdek non-muslims.. :)

Antara insan yang aku rapat kat kelas tuu, Tasha, Rara, Tasnim.. Biar aku bagi short name kat kite, TRaTaI ..hehe.. Kitorang memang gile2.. Perangai masing2 bile bejumpe,kecoh.. Best ah depa ni.. Hambek,time berpisah, masing2 sedih.. nak wat macam mana kan , Jangan salahkan perpisahan, tetapi salahkan pertemuan,kerana tanpa pertemuan, tiadalah perpisahan. :'(

Tasha, org kelate dye ni..(tapi tak bunyi sgt bahasa kelantan dye sbb 2 tahun dye skola sbpi Gopeng kat perak) org panggil die 'mek' .. ajk fotostat kelas.. Kawan aku yang paling rapat ar kat kelas tuu.. lagipun blok pon dkat je..selalu teman dye pi fotostat..Rara,dye ni bdak kuantan je.. rapat ngan aku gak.. same blok.. slalu dtg bilik dye nak mesin kain.. hehe.. dye tu dah macam mak aq..hoho.. selalu gak berkepit ngan dye..

Ohh..rindu mereka :'(

5 comments:

Iylia said...

hahaha. best kan matriks :)

eyjalukman said...

tulaa kn,bila da hbes rasa mcm nk balik je jumpa diorang. rindu habes :)

efan said...

=)

D-SIM said...

untunglaa bdk matrix dah habis final~

SITOT said...

Iylia: best la jugak :) hehe
eyja : aah rinduu :'( rindu gak kat blog terbiar ni.huhu
efan: :)
d-sim: Alhamdulillah !