Apr 19, 2011

Alasan Berhenti kerje

Ce citew ce citew

Assalamualaikum ..

Dah dekat due bulan aku kerje kat kedai henset tu.. lame gak eh..(tak lame langsung stakat 2 bulan) hEhehEhe.. Yelah , dari duduk rumah je, membesarkan badan, (ade yg terase) aku gi lah kerje.. Banyak woo pengalaman spanjang kerje kat situ.. Pahit , manis semue ade..



Berat jugak rase nak quit kerje.. tapi ...
  1. aku memang nak kerje sekejap je..
  2. bosan gak kerje lame-lame.. (bosan asyik kene ngorat je) bhahaha
  3. bulan 3,4 ni bulan yg agak sibuk.. MAC, interview, test, jalan2 ngn kwn2, n so o00n..
  4. banyak sangat dah aku mintak cuti pi sana pi sini..
  5. nak daftar/ nak semak itu ini..
  6. semenjak 2 menjak ni aku asyik exhausted pas balik kerje.. penat kot..
  7. aku pK aku nak duk rumah nak relax pulak..
  8. kat kedai tu macam2 kerenah customer yg kdg2 @#$^%^%&* (ade yg emosi, ade yg tak senonoh, macam-macam wehhh..)
  9. Paling tak suke :terpakse ngadap perokok2 tegar ni.. aku benci giler asap2 rokok..pencemaran betol la.. (ramai siott perokok kat cni.) SABOR JE lahh.


aku suke je kerje kat situ.. bes gile.. tapi dah tibe masenye untuk relax..wuhuhu..yang penting gaji tuuuu.. masyukkk !! HAHA.. eh takk.. yang penting pengalaman bekerje , melayan customer.. lambat laun kene rase pengalaman yg lebih mencabar..

Aku quit ari sabtu ni.. 23/4/2011.. pengganti aku pon dah ade.. selamat tinggal kedai hensetku !!!!!!!! HAHA.. bajet kedai engko jer...

Esok !! alamak esok interview maktab !!kat ipgm kuala llipis.. doakan mudah-mudahan dipermudahkan..

11 comments:

SITOT said...

thanksssssssss :)

✿ a.m.i.e.r.a ✿ said...

ila ^^
gdlark tmuduge s0k!!hehe

SITOT said...

miera :))) thanks kawan :)))))

SITOT said...

okay okay ..thank you vm :)

Nur Liyana said...

gud luck esok sitot..hahaa

weyh sebelum berhenti....cept kasi hnafon kat yana...
nk sony xperia weyh....hahhahah

SITOT said...

bahhhhhhh!! yana.datang sini meh..deal face to face..haha

Kyril said...

(bosan asyik kene ngorat je)< suka yang niii :DD

SITOT said...

ngarot je tu..hua hua hua

Nur Liyana said...

sitot..yana tag sitot join lucky draw..

SITOT said...

yuhuuu..sukenye sukenye.. :))))

eyjalukman said...

benci dgn perokok ! haha
aii , kena ngorat ke ? hehehe