Apr 10, 2011

Practice makes perfect !

Ce citew ce citew

Penatnye belajar motor tadi.. berape round aku buat kat atas litar tadi.. Ntah bile lah boleh pro bawak motor ni..

Aku ni tak pandai bawak motor. kaki bangku..eh.. kaki ape ek? kaki tak pandai tunggang motor.. Dah ayah suroh amek lesen motor. perintah ibubapa wajib ditaati.. hehe..

Walaupun memang tak reti langsung bawak motor, tapi boleh belajar kan? sama je lah dengan kereta. Ha , kereta dah dapat lesen P dah pon.. Practice make perfect...

Mula2 bawak motor, ayah ade kat belakang. tapi kat tempat belajar, takkan nak bawak ayah. takkan cikgu nak naek kat blkg skali.So, Practice sendiri la..practise make perfect.

Belajar sikit2.. and so far sampai sekarang ni dah boleh lah bawak dalam litar. see? practice make perfect..

The problem is naik titi, and isyarat2 untuk meluluskan dalam exam jpj nnt. tu je yang tak belajar lagi. cikgu suroh carry motor tuu..jinak2kan dulu dengan handle, gear, and bagi seimbang.

So tadi banyak2 practice, naik titi (walaupun tak seimbang) cube try test byk2 kali. practice make perfect kan?

eh eh nak terjatuh...

Practice and practice and practice.. Practice make perfect. !

10 comments:

amyzzskazz said...

kat jelapang eh?rasenye slalu nampak sitot.sitot je ta pasan kte..eheks..

Nur Liyana said...

hehheh..bagus2!!!betul tue practice makes perfect!!!

Alhamdulillah..yana dh dpt P..hehheh sila jeles!!!wakakaka

SITOT said...

amysss : huhuhu..

alamak..malunye malunye..

SITOT said...

liyana : ahahaha.. ye jeles nye !!!!!!!

khadijah said...

ila..kaki pendek la kalu org x reti bwk moto...wahaha...

SITOT said...

khadijah : tahan lah dari aok tak reti langsung bawak moto.. haha

khadijah said...

weh..koi reti la...x amek lesen pn xpe....werrkk

SITOT said...

khadijah : ecececeh.. sarkastik sungguh.. kih3..

kay_are said...

part titi kne pandai kontrol r.. baru leh lepas ngan jaye nye.. ape pun.. gud luck!

SITOT said...

tu ah.. rasenye dah jumpe satu formula nak seimbangkn moto time nek titi..huhu