Apr 30, 2011

Mesyuarat Alumni

Ce citew ce citew
30 April 2011.. Aku gi sekolah tadi..ade mesyuarat pertubuhan alumni sekolah.. wahh.. aku dah aLuMNi !! ha ha ha.. dah besar dah yerr~
Atas persetujuan ramai, pertubuhan ini akan diberi name Pertubuhan AITEM. Pertubuhan Alumni SBPI Temerloh.. Sekolah aku kan baru lagi.. Sejak tahun 2002 ditubuhkan, so ade 6 batch la yang dah keluar menamatkan SPM and bergelar 'alumni' .. Kire dah cukup kukuh la buat pertubuhan ni sbb ade 6 generasi kelahiran sbpit ..

Oraitt semuee.. care nak sebut ALUMNI..:p


ade la yg sebut sebutan yang tak berape betul ni..nak tergelak dengar..:p

Contoh-contoh persatuan alumni yang aku tau, STAR Old Boys Alumni (STAROBA), Ex-Semsas (ExSAS) , and bla bla bla bla..


Mesyuarat=meeting tadi berjalan dgn lancar dgn komitmen yg diberi oleh alumni2 sbpit.. (ianya formal) setiap wakil batch datang.. dari batch sbelom 0206 sampai batch 0610.. ade yang dah kerje.. tapi mostly still study..

Tujuan meeting ni, macam seperti meeting2 yg laen, lantik jawatankuasa, ahli, erat hubungan, keep in touch, aktiviti, and membentangkan fasal-fasal yang akan dilaksanakan dalam pertubuhan ini.. Ade berape belas/puluh entah fasal tadi..lupe pulak...

aku batch paling paling junior rase betol2 wow wow meeting org berfikiran dah besar n matang.. haehaehae..rase kekok, semue ade.. sbb tu aku diammm je spnjg meeting.. hahaha.. tapi org gelak, aku gelak je la.. :p

Pertubuhan ni aku sokong 200 peratus..bes bes !!hehe.. dan harap semue ahli alumni akn dapat memberi komitmen kalau ade ape2 aktiviti yg dijalankan.. dan harap juga matlamat n tujuan pertubuhan ini dapat mencapai kejayaan.. InsyaAllah..

akhir kate, MAJULAH SBPIT UNTUK NEGARE.. :))

:p

4 comments:

✿ a.m.i.e.r.a ✿ said...

alumni??bg0s2..hehe
bile la sk0la sy nk wat..hehe

SITOT said...

coming soon tuu...":0

Nur Liyana said...

hehhhe..siap bagi tau cara sebutan lagi yer :)

SITOT said...

hehehe...