Mar 14, 2011

kerjayaku menjual topup (part 2)

Ce citew ce citew

Semasa melangkah kaki dari rumah ke tempat kerje, aku terserempak ngan beberape orang. Dyorang ni dah membuatkan aku memulakan hari aku dengan gelak, n tersenyum comel.ape jadahnya. haha. Tibe kat simpang kluar dari jalan rumah tu,ade lori besar punye. haisy, gerun gak aku.
.... .

Driver lori tu tibe2 berkate : hye akak (nada mengorat)___ derr. akak? Haha nyampah aku. tak pe ni lah orang malaysia yang peramah. jgn excident sudah tgah drive pun jd peramah..

Then,, lalu pulak jalan menuju restoran,, ade sekumpulan mamat2 baru sampai (menaiki van) aku dah cuak dah ni. Tetibe salah sorang mengaum kat aq..
hey aw0k tak pergi sekolah ke?
Serentak geng2 tu gelakkan aku. haisy,,ape lg aku jalan laju2..terus sampai restoran yang ramai orang.fuhhh aman..


.



salah seorang berkate: "heY aWok taK peRgi SEKOLAH ke??"

Haisy,,kecik punye pasal kot..haha..

Hmm..dah tengah kerje break kejap. Buat lesen P. wahh~ aku dah dapat lesen P. So boleh la jalan2.haha. Ok,,Sape nak ikot? Gi jalan2? hehehe..




7 comments:

GiRlz NAs~ said...

wei,,
jom jln KL lg...
kiter vpi sunway plak...

arha said...

na ekot!!kte tunggu awk bwk g ronda2 tloh..huhu

SITOT said...

JOM !!!!!!!!!! sediakan kerete..aku drive...amacam? hahaha

GiRlz NAs~ said...

alahai,,
kete tuh,,insyaallah leh kowt..
tp duit minyak hang tanggung...
hek3

SITOT said...

wey..duit minyak tu share2 lah..alahai..hahaha..

Fadzli Ramli said...

ilaa....jom jln2........nek kete awk....hehe

SITOT said...

banyak ngat kete koii..werkk